Hygiënische entreemat 346 Sani Trax 61 x 81 cm

Beschikbaarheid: Op voorraad
€59,08
Excl. BTW: €48,83
Merk:Notrax
Model: 346 Sani Trax
+
  • Reinigt schoenzolen wat vervuiling voorkomt bij het binnenlopen. 
  • Dompelt schoenen in desinfecterende oplossing
  • Flexibele vingers scrub voetzolen
  • Gemaakt van sterk duurzaam rubber 

Productbeschrijving


Deze mat reinigt en desinfecteert schoenen, aanbevolen voor entrees in de voedselverwerkingsindustrie. Duizend flexibele vingers zorgen voor een automatische scrub functie dat verontreinigende vuil verwijdert van voetzolen. 

Als de drukte voorbijkomt, buigen rubberen uiteinden onder druk om zolen onder te dompelen in een ontsmettingsmiddel, een dubbele actie dat besmetting voorkomt in de voedselverwerkingsindustrie. Handige afmeting van de mat zorgt ervoor dat het in de meeste deuropeningen past. Zuignappen aan de onderkant voorkomt dat de mat verschuift.

Gemaakt van een sterke rubber samenstelling ontwikkeld om aan de meeste chemicaliën en gevarieerde temperaturen te weerstaan. 

Dikke randen eromheen staat >0,635 cm hoger dan vinger-schrapers die vloeibare ontsmettingsmiddel bevatten. Mat houdt 4½ liter ontsmettingsmiddel (Tip: gebruik quaternaire ammoniak, jodium, chloor of andere ontsmettingsmiddelen maar test altijd de concentratie. De meeste ontsmettingsmiddelen zijn geconcentreerd en moeten voor gebruik verdund worden voordat het wordt gebruikt. Volg de aanwijzingen op het etiket voor geschikte verdunningen). 

Bij deuringangen, gangen, verpakkingsomgevingen, laboratoria's, werknemer kleedkamers, kantines, verboden gebieden en ontvangstkamers - elke plek waar verspreiding van verontreiniging moet worden beperkt. 

 

Technische specificaties:

  • Materiaal: 100% natuurrubbersamenstelling
  • Gewicht: 10,8 kg/m²
  • Dikte: 19 mm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren